Skip to content

TRENINGI PRIDRUŽI SE NAM.

YANG
WU
wu mojster
cheng bic

Treningi so namenjeni polnoletnim osebam, ki se želijo naučiti Tai Chi in/ali bojevanje. Treningi so rekreativni in netekmovalni, predznanje borilnih veščin ni potrebno. Na treningih se boste naučil zelo enostavne in učinkovite metode bojevanja oz. borilno veščino Tai Chi.

Izvajamo skupinske treninge in individualne treninge (inštrukcije) Tai Chi-ja in bojevanja. Kontaktirajte nas ter skupaj bomo našli način in termin treninga, ki vam ustreza.

Kontaktirajte nas za udeležbo na tedenskih vadbah (Combat Tai Chi / Light Sparring). Naš učni program zajema sledeče sklope:

 • Tai Chi principi ter osnovne vaje Tai Chi-ja (Principles &Basic Drills)
  Spoznajte temelje borilne veščine ter ključne vaje za razvijanje borbenih spretnosti.
 • Tai Chi forme (Yang, Hao, Wu, Sun in Cheng) in notranji del (Tai Chi forms)
  Naučite se mini, kratko ali dolgo formo ter spoznajte notranjo mehaniko.
 • Chi Kung (Nei kung) vaje posameznih Tai Chi stilov (Supplemental Exercises)
  Dodatne vaje so namenjene intenzivnejši vadbi notranje mehanike.
 • vadba v dvoje in vadba bojevanja (Combat Practice)
  Vadba bojevanja z optimalno biomehaniko gibanja ter refleksnimi reakcijami.
Učimo Tai Chi za meditacijo, zdravje in bojevanje. Spoznajte principe, vaje in forme, katere potrebujete za vsakodnevno vadbo. Ponujamo najbolj kvalitetne metode vadbe notranjih borilnih veščin ter učinkovitega bojevanja.
 
Poleg učenja Tai Chi-ja za bojevanje, nudimo tudi vadbo Tai Chi-ja za zdravje. Učimo energetske in meditativne Tai Chi vaje, katere lahko dnevno izvajate doma kot aerobno vadbo za krepitev imunskega sistema. Redna Tai Chi vadba krepi kardiovaskularni sistem, izboljša ravnotežje, gibčnost in koordinacijo ter nam napolni baterije (energija in vitalnost).
 
Odprti smo za vadbo z drugimi šolami in mojstri. Interesenti za vadbo Free-form Tui Shou (Tai Chi), Free-form Chi Sau (Wing Chun), Slow Sparring (Systema) oz. Light Sparring (MMA) nas lahko kontaktirajo.